CONTACT EN MEEST GESTELDE VRAGEN

Wij hebben de meeste gestelde vragen voor je verzamelt op deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Laat je gegevens achter op het contactformulier, stuur ons een dm via Instagram of stuur ons een bericht via Facebook en dan nemen we heel snel contact met je op.


MEEST GESTELDE VRAGEN EN DAARBIJ BEHORENDE ANTWOORDEN

 

V: Wanneer kan ik het metje van lol en plezeer thuis verwachten?

A: Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij u te kunnen leveren. tussen de 1 en 5 werkdagen. Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates. 

- Instagram

- Facebook

 

V: Wordt de speelmat per post bezorgd?

A: De bestellingen binnen de gemeente Venlo die per post zijn besteld worden door ons persoonlijk bezorgd. Woon je buiten de gemeente Venlo doen we het metje voor je op de post. De kosten voor verzending brengen we in rekening.

 

V: Als ik niet thuis ben waar wordt de speelmat dan bezorgd?

A: Als je niet thuis bent proberen we het op een later tijdstip nog een keer. Mocht het mogelijk zijn proberen we het pakket bij je buren af te geven. Dit laten we je uiteraard weten.

 

V: Kan ik de speelmat retour sturen?

A: Dat kan, alleen in ongeopende verpakking en zonder beschadigingen. Is de mat wel beschadigd, neem dan contact op met info@venlokado.nl Het retouradres is Lisdodde 72, 5931 TG Tegelen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

V: Ik wil graag meer dan 1 mat bestellen, mag dat?

A: Jazeker mag dat! Je mag maximaal 5 metjes per persoon tegelijk bestellen. Wil je er meer dan 5 bestellen? Neem dan contact met ons op. 

 

V: Kan ik de mat ook laten inpakken in cadeau papier?

A: Uhmmm... heel eerlijk... dat kan, maar we zijn er niet heel goed in. Dus verwacht er niet teveel van...

 

V: Worden de speelmatten alleen via de webshop verkocht of kan ik deze ook ergens in de winkel kopen?

A: Op het moment is het metje van lol en plezeer alleen nog te koop in onze online winkel. Wellicht dat hier in de toekomst verandering in komt. 

 

V: Wie of wat is VenloKado.nl? 

A: Er was eens een jongetje dat heel graag op een stratenmat speelde in Tilburg. Dat jongetje werd ouder en werd verliefd op een maedje uit Venlo. Zoals dat gaat in een liefdesverhaal verhuisde de jongen voor de liefde naar Venlo. In Venlo miste hij een ding en dat was de stratenspeelmat. Om vrienden te maken in Venlo moest het jongetje aardig zijn best doen, hij sprak namelijk geen Venloos... Toen kwam het jongetje op een geniaal idee 'Het metje van lol en plezeer'
Dat jongetje is Niels van Dongen.
Met het idee op een viltje sprak Niels af met Erik & Jasper in de kroeg. Erik & Jasper, twee ruige mannen uit de stad. De nodige biertjes werden besteld en Niels onthulde zijn idee.... 'Briljant!' en 'Geniaal!' waren de woorden die de rest van de avond alleen nog maar te horen waren. 
Erik Mooi, grafisch designer en vader van 2 blage.
Jasper Kuntzelaers, een roeëje politicus met een druk sociaal bestaan.
Samen richten ze VenloKado.nl op met grootse plannen, te beginnen bij het metje van lol en plezeer.
Grootse plannen kosten tijd, iets wat Jasper in zijn volle agenda niet in overvloed heeft en besloot een stapje terug te doen en alles te volgen via de zijlijn. 

Om een lang verhaal kort te maken, VenloKado.nl bestaat uit:

Niels van Dongen en Erik Mooi

Rating: 5 sterren
2 stemmen